Followers

Exam owh exam

Tuesday, October 27, 2009
Pagi tadi exam undang2 kerajaan. Huh!Mencabar betul. Memula dugaan tentang buku rujukan yang tak cukup. Buku Arahan Keselamatan takde. Naseb ade opismate bagi pinjam tapi buku tu buku photostat dari buku asal dan ade pages yang takde. Dah la ade satu soalan yang dari pages yang ilang tu. Penyudahnye tak buat pun soalan tu. Sayang je 10markah. Padahal soalan senang. Akibat pages ilang..Huuu..Pastu mase nak g exam, dugaan mendung dan gerimis. Exam plak kt sekolah. Naseb baek semalam dah usha2 dulu lokasi sekola tu. Kalau tak, susah gak nak carik pagi ni. Sampai2, parking penuh. Kena parking tempat "haram". Huhuhu..Memang sempit gak.Tapi terpaksa. Mase exam, huh, berpeluh2 segalanye ye. Dewan exam tu tetiba jadi bahang sangat. Kat luar pun dah start panas. 3jam, memang tak cukup untuk jawab 10 soalan subjektif. Berape helai kertas pun aku tak sempat nak kira. Even aku kuar dari dewan tu awal 3minit dari masenye.Hahahhaha..Tapi alhamdulillah la..Siap juga aku jawab. Betul ke salah, belakang cite, tapi yang penting lulus. Taknak dah aku ulang lagi exam tu!

8 maklumbalas:

  1. shajimy said...:

    tahniah2..anda dapat jawab sepuluh soalan tersebut...hehe saya jawab lapan jek..

  1. chenta said...:

    jawab je.tak tau betul tak..huhu
    doa2kan la ye..

  1. ++d++ said...:

    ahaks..
    eh bagus jugakk kamo nie
    saya muntah2x jawab exam taw..
    dah ler tue repeat...nasib baik sekali jer..
    :P

  1. chenta said...:

    tamo la repeat..tp mmg pening pale la lepas jawab tu...

  1. slay86 said...:

    lau i yg tanda paper u 2, i siap bg A+..ehehe..INSYA ALLAH pass, x repeat..

  1. chenta said...:

    A+ je?bg la star manyak2..hehehehe

    thanks ek.. ^_^