Followers

Creamy Pink!

Sunday, October 18, 2009


Nama dia Creamy Pink
Bulu dia sangat lembut. Best sentuh dia!
Dia comel even tinge dia senget macam tuan dia.Hahahha
Mata dia salu tak nampak sebab kene tutup dengan bulu dia yang lembut tu
Memula saya pegang dia, saya ingat dia warna cream chocolate sebab mase saya pegang dia tu malam dan gelap sikit. Saya kan rabun
Sekarang dia duduk dalam kete saya bersama2 dengan incik pooh
Saya sayang mereka berdua..

Thanks incik Nan :08:

10 maklumbalas:

  1. pijah@hakuna said...:

    nk jugak incik NAn!! ;p

  1. chenta said...:

    huhhu..incik nan tak bace kot..hehehhe

  1. Brad said...:

    That is a really cute teddy bear !

  1. TeD said...:

    nak pegang jugak... encik nan, bagi la ted satu... nak nak nak nak nak... :D

  1. chenta said...:

    hehehe..incik nan kne beli byk2 ni...

  1. Brad said...:

    Yes, I share with you :)

  1. atikullah said...:

    tak boleh kongsi!!!

  1. chenta said...:

    yelah2..tak bg kongsi dgn sape2..

    tengok!incik nan dah marah dh...