Followers

Beraya umah BAPOK!

Saturday, October 10, 2009
Hari Khamis lepas g beraya umah bapok (ni panggilan antara sy dengan jime je.Hahahah).Dah banyak kali plan dan tertunda.Asenya ni yang ke 4 kot.Masing2 ade je hal, so khamis lepas je semua free.Semua dak2 umah aku join, cuma wawa je takde.Dia kje kot.Semua naek kete aku sebab aku je yang bese g umah dia.
Sampai2 je dak2 ni sibuk berposing kat umah dia.Semua tempat nak amek gambar.G beraya je pun, gambar berkeping2..Hahahhaa.Pening aku tengok budak2 ni.Tapi gambar makanan2 yang ade, takde pun snap sebab masing2 dah teruja dan lapar!Huhuhu
Macam2 makanan ade.Semua mak dia masak. Ade nasi impit, rendang daging (sedap gile sampai dak2 umah minta resepi!), sambal udang yang pedas, bihun soto dan kuih raya yang semuanye sedap dan berwarna warni!Memang melantak abes la sebab masing2 bawak pewot kosong..Hahaha..Balik2 masing2 terus melepak.Aku plak terus tido..Hahahaha





Ni rumate saya!


Saya dan budak2 umah.
Dari kiri : Ika, Ema, Syasya, Diana n N







Tuan rumah dah penat!Dah la demam.Kene plak melayan perangai kami ni..
heheheh

5 maklumbalas:

  1. ++d++ said...:

    bb lawalah rumute bb..
    nak pikat leh..ngeee...

  1. chenta said...:

    ngee.
    dia ade bf la..
    huhuhuh ^_^

  1. chenta said...:

    ngee.
    dia ade bf la..
    huhuhuh ^_^

  1. ++d++ said...:

    alah yer ker..
    xdapat lah nak kenal2x ..
    ohh gatalnyer aku nie..:P