Followers

Azam baru

Thursday, October 29, 2009

Semalam g Dataran Pahlawan..Puncanya mahu pergi itu jamban berlagu..Lepas tu g toilet sebab sejuk tahap gaban tambah ujan kat luar. Lalu depan toilet, perasan mesin timbang tu.Wah!Harus guna ni. Sanggup la tukar duit syiling dengan cleaner nepal or bangla tu.So, atas ni resit hasil timbangan ye.Tiada editing atau penipu telah dilakukan semasa proses timbangan.Heheheh
Dulu sebelum kerja, berat saya hanyalah 38kg dan tinggi rasanya 153 sahaja. Even makan banyak mana, nafsu makan terlebih-lebih pun, tetap maintain dengan nilai itu.Tapi sejak kerja, bertambah sudah nilai itu. Mana taknya, asal ade function, ada meeting, makan free.Pastu kerja banyak, badan memerlukan tenaga lebih la kan. So harusla makan banyak. Ye tak?huhu.
Tapikan, saya masih mahu menambah berat sebanyak 3kg supaya BMI saya lebih seimbang.Wish me luck!

9 maklumbalas:

  1. shajimy said...:

    huh..keje gomen nie banyak mkn jek kan...
    u nak naekkan berat i lak nak kurangkan berat...jom tukar suke samer suke..
    hehee

  1. chenta said...:

    orite..u bg berat yg u tak nak tu, pd i..tp jgn lbh dr 3kg k..heheheh

  1. TeD said...:

    alah ringannye.. boleh dukung ni... ehehe..

  1. chenta said...:

    hehhehe..ringan sgt ke?

  1. chenta said...:
    This comment has been removed by the author.
  1. me said...:

    a'ah..rengan le jek dukung keliling dataran pahlawan tuh..

    lelong2...sekilo rm3..

    haha

  1. chenta said...:

    hahahahampeh je..
    ni nak lelong pe ni?huhuhu

  1. pijah@hakuna said...:

    hahahah. tp tahnniah! ;p