Followers

Is

Monday, September 14, 2009
Is...
Aku kenal dia kira2 setahun yang lalu..
Hubungan agak rapat..Nak kata couple, macam tak
Nak kata tak couple, tapi memang rapat..
Kitorang macam penah declare tapi aku pun dah lupa..

Tadi nampak YM dia on..
So saje je la tengok..then dia tanya sape..
Dia cakap id aku takde dalam list dia..
Maybe dia dah buang kot..Its ok la kan..
Aku tak la rasa pape or nak sentap bagai..

Akhirnya dia ingat lagi aku ni sape..
Agak lama gak chatting, macam2 dia tanya aku..
Dia tanya gak pasal partner..
Aku dengan bangganya cakap aku solo..Idup single..
Dah tu, macam biasa la..Mula tanya nape tak carik, takde yang berkenan ke, carik la yang dekat..
Macam2 la..tapi aku jawab ringkas n senang je. Aku tak rasa nak ade partner pun.Idup cmni pun ok..
Ade keje, ade duit. Ade umah even sewa. Takde nak susahkan sesape..

Dia plak dah coupe dengan awek baru..
Baru 5 hari..Huhuhu..
Dulu lepas dia tinggalkan aku, dia jd GP.
Dan memang aku tak sangka la dia dengan awek plak sebab mase dia dengan GP dia tu, memang macam loving gila la..
Siap duduk serumah, kongsi duit untuk idup, padahal dia masih study. Sanggup ulang alik dari Pandan Indah ke Shah Alam..
Memang gila la..tapi akhirnya, dengan gurl balik..

Masa dengan dia, buat pertama kalinya aku jejakkan kaki ke Shah Alam.
Mase tu aku baru masuk sem 2 kat UPM.
Dia amek aku dari UPM, bawak balik umah kawan dia kat Shah Alam.
Kawan dia student UiTM Shah Alam. Dia plak student MSU..
Itula pertama dan terakhir aku jejakkan kaki ke Shah Alam.
Pastu dah takde lagi.
Aku ingat lagi malam tu dia amek aku naek scooter..Ondaway dari UPM ke Shah Alam tu, ujan lebat plak.
Lebat sesangat sampai kami benti kat Shell. Pastu sambung lagi perjalanan sebab takut sampai lewat.
Huhuhu..Pengalaman tu.Jauh gak aku ase dari UPM ke Shah Alam tu..

Esoknye dia hantar aku balik, sempat g The Mines..
Tapi tetiba aku diserang gastrik teruk sampai tak leh nak jalan.
Mase tu dia dah isau, cmne nak antar aku balik. Memang aku tak leh nak berdiri.
Ubat pun takde mase tu. Park skuter pun jauh time tu..
Tapi akhirnya selamat gak dia antar aku balik.

Agak selesa dengan dia.
Tapi entah kenape tetiba dia menghilang dari aku.
Aku pun tak ingat pe yang aku rasa time tu
Mungkin sebab perhubungan tu agak singkat yang membuatkan aku tak ase ape sangat..Entahla..

4 maklumbalas:

  1. me said...:

    hye chenta..

    heh..me baru bace, seb bek baru sket entry..kalo x, penat gak nak khatam..

    hehe, well chenta, keep up d gud work k..

  1. chenta said...:

    thanks me..

    huhuhu..kalau dah banyak, sanggup ke nak khatamkan sampai abes ape yang chenta tulis?

  1. ++d++ said...:

    hai bb,,,
    baru ketemu dengan blog kamoo sunyi asenyer xbaca blog kamOoo ..xperlah keep on writiing ok..
    wid selalu baca blog kamOOoo

  1. chenta said...:

    hye dd...
    thanks sbb salu bce blog bb...