Followers

Hari Hujung Minggu

Sunday, September 27, 2009
Hari Jumaat lepas aku amek cuti. Cuti tu sebenarnye ganti cuti hari rabu yang aku tetiba keje tu..
Aku amek bus trus ke JB then sis aku amek kat Larkin, trus ke Taman Saujana..Umah Maksu aku.
Nenek aku pun duduk situ gak..So kira balik kampung la aku ni..Hukhukhuk..
Mum, dad, n 2orang adik aku tu dah sampai dulu. Dowg gerak lepas Solat Jumaat. Sampai2 je, mum aku takde.
Dia ikut maksu g Kota..Jenjalan..Malam plak, aku, sis n adek yang "abang" tu g jenjalan kat JJ Tebrau City..Hasilnya, aku dapat sepasang kasut..
Huhuhuhu..Almaklum la, kasut raya takde..So lepas raya la baru dapat beli..

Sabtu pagi plak, g umah mak ngah kat Felda Papan Timur, Kota Tinggi..
Bile raya je la dapat g umah dia..Anak2 dia pun dah besar..Yang bongsu pun kat matriks dah...
Lepas raya umah mak ngah, siap makan tengahari bagai...Dad ajak g pantai..
Actually bukan dad pun nak, tapi adik bongsu aku tu yang nak sangat..
So kitorg g la Tanjung Balau..
Budget macam tak ramai orang la raya2 ni..tambah plak dengan cuaca panas..
Tapi jangkaan meleset!Ramai gak orang mandi manda kat pantai tu...
Lepak situ jap je..Pastu balik ke Kluang..
Now aku dah ade kat Melaka..Esok kje..MALAS!!



My sis drive..Dad, mum n abang naek kete dad..
Ondaway nak g Kota..



Si bongsu dan Si Tengah.Hahahha.
Ondaway nak g Kota Tinggi.



Tanjung Balau, Kota Tinggi



Entah ape la si adek n si abang tu buat..



Sopannye g pantai....Ngee~

2 maklumbalas:

  1. me said...:

    pic last tuh cantek..

  1. chenta said...:

    cantek sebab sopan sangat ek?huuu