Followers

Gastrik owh gastrik..

Tuesday, September 29, 2009
Semalam mase nak balik keje..Tetiba aku diserang gastrik..
Mase tu lagi setengah jam je nak balik.Aku berdoa je mase ondaway balik umah tu..
Drive pun slow2 je..

Sampai je umah, aku berguling2 atas katil.Seyes!Memang sakit sangat2..
Aku makan ubat Alucid tu. Tapi stil ase sakit.
Semua part kat tilam tu aku guling2. Badan dah berpeluh2. Nak bernafas dah tak boleh ikut idung..
Kene ikut mulut.

Nak g klinik sensorang, tak larat. Shaz n nan pun keje. Then aku kol kazen minta dia belikan susu.
Lame gak nak tunggu dia balik.

Sakit makin terasa. Aku makan pil gastrik tu plak. Pastu kazen aku balik. Bergelas2 susu aku minum..
Bile dah nak maghrib, aku mandi..Lega sikit la..

Kazen aku puasa. Dia buka puasa, ajak aku makan skali. Dia masak sup ayam..Lepas makan, lega sikit la perut aku.Tapi badan plak panas. Macam demam.Aku makan panadol activfast. Nan kol ajak g klinik, aku taknak. Sebab aku ase dah ok n aku nk relaks je kat umah..

Huu..sengsaranye semalam.Nak kata tak makan, aku makan je lunch. Mungkin sebab lunch aku makan sambal kot..Huu..Tak sukenye!

2 maklumbalas:

  1. ++d++ said...:

    eh kamooo..
    lain kali jangan makan pedas2 ...
    kan dah sakit pewot..jaga diri leklok yer..

  1. chenta said...:

    tapi kalau tak makan pedas..
    tak best la rasa... :(